Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вже зайняли Дебальцеве, намагаються рухатися в бік Луганського

Четвер, 19 лютого 2015, 07:34

Бойовики взяли під контроль населений пункт і вузлову залізничну станцію Дебальцеве і намагаються просуватися далі.

Про це повідомив депутат і керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Російсько-терористичні війська повністю взяли під контроль населений пункт і вузлову  залізничну станцію Дебальцеве, в даний час створюючи якусь "військову комендатуру" в місті", - повідомив він.

За його даними, в напрямку Артемівська (Світлодарськ - Луганське) авангардні підрозділи противника намагаються просуватися у напрямку пункту Луганське.

Українські підрозділи, що забезпечують вихід Дебальцевського угруповання українських військ, ведуть стримуючі бої.

Противник приступив до евакуації підбитої і пошкодженої бойової техніки з полів боїв у районі Дебальцевого (техніка евакуюється в Горлівку і Єнакієве).

"Тактична група російсько-терористичних військ зі складу "Горлівського гарнізону", посилена ротною тактичною групою почала просування до дороги Артемівськ - Дебальцево північніше Логвинового", - написав він і уточнив, що ця група укомплектована місцевими жителями, серед яких велика кількість молодих людей 16- 17 років і літніх громадян, вкрай незадовільно екіпірованих і озброєних.

Всього в наступі бере участь близько 240 бойовиків, розбитих на 4 групи з наданою бронетехнікою (всього до 10 танків і 6 ББМ). Періодично по цих групах завдає ударів українська артилерія.

У районі Новогригорівка на міні підірвався "Урал", що перевозив місцевих терористів, є поранені.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування