Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль стягнув у Крим значні військові сили і оголосив його "неприступною фортецею"

Четвер, 19 лютого 2015, 13:40

Кримський півострів став "неприступною фортецею", на ньому розміщене велике військове угруповання і сучасне озброєння.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заяву представника Путіна в окупованому Криму Олега Белавенцева.

"Були прийняті безпрецедентні рішення щодо зміцнення обороноздатності півострова. Крим сьогодні – неприступна фортеця", – сказав Белавенцев.

Він додав, що на півострові створена велике військове угруповання, а авіаційне угрупування "змінилася в кращий бік". Крім того, поповнюється Чорноморський флот – за його словами, "в Криму йдуть підводні човни 636-го проекту з ракетами на борту".

Белавенцев вказав, що Кремль виділив значні ресурси на приведення в порядок військової інфраструктури, яка в Криму сильно зношена. Також він зазначив відродження вищого військово-морського училища в Севастополі, а також створення кадетського президентського училища, яке також повинно стати морським.

"Дуже добре, що останнім часом вся робота з розвитку збройних сил у нас йде комплексно. Якщо відомо, що певний вид озброєнь готується до застосування, то паралельно готується особовий склад, капоніри, інша інфраструктура", – сказав Белавенцев.

В грудні 2014 року міністр оборони Росії Сергій Шойгу оголосив про створення в Криму самодостатньою угруповання військ. За його словами, на півострові на додаток до наявних сил і засобів створили сім з'єднань і вісім військових частин.

Раніше повідомлялося, що кримське авіаційне угрупування тепер має винищувачі, ударні та штурмові, а також транспортну та армійську авіацію, а в складі сил протиповітряної оборони є дивізіони ракетних систем С-300.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування