Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетову оголосили підозру за "диктаторські закони"

П'ятниця, 20 лютого 2015, 11:58

Колишньому нардепу від Партії регіонів Михайлу Чечетову вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину під час ухвалення 16 січня 2014 року законів.

Про це заявив начальник Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк на прес-конференції, повідомляє "Укрінформ".

"Щодо ухвалення "драконівських" законів 16 січня, то сьогодні повідомлено про підозру одному з представників Лічильної комісії – Чечетову, буде вирішуватись питання про обрання йому запобіжного заходу", - сказав Горбатюк.

Він додав, що до відповідальності за ухвалення законів 16 січня притягуються ще три колишні нардепи-регіонали.

"Результати розслідування свідчать, що голосів було недостатньо, за фактом за прийняття незаконних постанов притягнуті екс-перший заступник голови Верховної Ради Калєтнік, нардеп Олійник, також днями повідомлено про підозру Олександру Єфремову", - сказав Горбатюк.

Як відомо, 16 січня 2014 року Верховна Рада шляхом голосування руками ухвалила пакет законів, які суттєво утискали права і свободи громадян.

Це посилило протестні настрої на Майдані, що зрештою призвело до масових убивств, утечі представників тодішньої влади та зміни керівництва країни.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування