Турчинов: Росія блокує перекриття російсько-українського кордону

Субота, 21 лютого 2015, 15:12

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє, що Росія всіляко блокує рішення про перекриття українсько-російського кордону.

Про це він заявив в ході огляду виставки доказів агресії Росії проти України "Присутність" у Києві на Михайлівській площі в суботу.

"Всі російсько-терористичні угруповання, які знаходяться на захопленій території, розуміють, що як тільки буде перекрита межа, вони не протримаються і декількох тижнів, тому Росія всіляко блокує розгляд і прийняття цього рішення", - сказав Турчинов.

Як інформує прес-служба РНБО, Турчинов зазначив, що перекриття кордону - це перше завдання, яке має бути вирішено, "у тому числі за участю миротворчих підрозділів".

"Без цього агресія буде перманентною", - підкреслив він.

Як повідомлялося, комплекс заходів з виконання лютневих мінських домовленостей включає всі важливі для України позиції - виведення іноземних військ з території країни, відновлення контролю України над кордоном, звільнення всіх заручників, проведення легітимних виборів на основі українського законодавства та під контролем міжнародних структур.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News