Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники закрили 23 пропускних пункти на кордоні з Росією

Субота, 21 лютого 2015, 15:39

Державна прикордонна служба на виконання розпорядження уряду закрила ряд пунктів пропуску через державний кордон в межах Луганської, Донецької, Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

Це рішення прийнято з метою оптимізації мережі пунктів пропуску та необхідності зосередження сил і засобів на більш важливих ділянках кордону з РФ, сказано в повідомленні ДПС.

Загалом закрито 23 пункти пропуску, з яких 1 міжнародний, 4 міждержавних та 18 місцевих.

Таким чином сьогодні на кордоні з Росією функціонує 39 пунктів пропуску (пунктів контролю), 3 з яких в Чернігівській області, 14 в Сумській, 15 в Харківській, 6 в Луганській та 1 в Київській.

У ДПС нагадали, що раніше через загрозу життю та здоров’ю учасників міжнародного руху, ще раніше тимчасово припинено рух в 14 пунктах пропуску (6 в Донецькій області та 8 в Луганській області). Зокрема, дані рішення стосуються пунктів пропуску (пунктів контролю) "Маринівка", "Новоазовськ", "Успенка", "Іловайськ", "Квашине", "Донецьк", "Должанський", "Червона Могила", "Ізварине", "Красна Талівка", "Юганівка", "Герасимівка", "Петрівка", "Луганськ".

Які саме пункти пропуску функціонують, в повідомленні не вказано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування