В РФ побачили переваги у своїй ізоляції на ринку озброєння

Понеділок, 23 лютого 2015, 10:02

У "Рособоронекспорті" побачили вигоду в санкціях щодо Росії: у відомстві вважають, що обмеження вигідні для просування російської зброї за кордон.

Про це заявив заступник гендиректора "Рособоронекспорту" Сергій Гореславській. 

"Тут, на найбільшій у світі виставці IDEX-2015 і на інших минулих виставках ми відзначаємо підвищений інтерес партнерів і замовників до нашої продукції. Це стало наслідком застосування санкцій політики щодо Росії. І це нам вигідно", - заявив він.

За словами Гореславського, багато покупців озброєння "воліли б бачити таких надійних партнерів, як Росія, а не тих, які проводять санкційну політику щодо інших країн".

Як відомо, у 2014-му Великобританія і Франція відмовили офіційній російській делегації в участі в одній з найбільш престижних світових виставок озброєнь - авіакосмічному салоні "Фарнборо-2014" через агресивну політику щодо України.

У лютому 2015-го Великобританія також відмовила Росії в участі у військовій виставці DSEI-2015, яка відбудеться  з 15 по 18 вересня.

16 лютого ЄС запровадив санкції щодо 19 фізичних осіб, серед яких був Кобзон, Антонов і представники самопроголошених "ЛНР" та "ДНР". 

ТАСС

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування