Терористів, які здійснили вибух у кафе в Харкові, звільнили при обміні

Понеділок, 23 лютого 2015, 11:36

Терористів, які у листопаді здійснили теракт у харківському пабі "Стіна", звільнили в рамках обміну полоненими.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє zaxid.net.

"Що стосується вибуху в пабі "Стіна", він дійсно був розкритий, особи які його організовували були заарештовані. Проте всіх, за винятком однієї негідниці, яка була головним організатором, обміняли на наших військовополонених. І тут потрібно ставити питання, – якщо ми будемо всіх терористів, які воювали проти нас обмінювати, то ми не зможемо боротися з тероризмом ефективно", – сказав Геращенко.

Нагадаємо, пізно ввечері 9 листопада у рок-пабі "Стіна" на вулиці Римарській у центрі Харкова пролунав вибух, в результаті якого постраждали 13 осіб.

Правоохоронці кваліфікували цю подію як теракт.

17 листопада СБУ оголосила про знешкодження 12 членів диверсійно-розвідувальної групи, причетної до здійснення терактів і диверсій на території Харкова і Харківської області, зокрема – вибуху у рок-пабі "Стіна".

Сімом постраждалим від вибуху надали з обласного бюджету  адресну грошову допомогу на лікування на загальну суму 57,5 тисяч гривень.

21 лютого на Луганщині 139 полонених обміняли на 52 бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування