Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем’єр Британії не виключає відключення Росії від SWIFT

Середа, 25 лютого 2015, 07:39

Відключення Росії від банківської системи SWIFT може бути одним з варіантів посилення санкцій, якщо перемир’я в Україні не буде дотримуватись.

Про це заявив прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон, повідомляє Agence France Presse.

Він пообіцяв, що Британія наполягатиме на жорсткіших санкціях проти Москви, якщо проросійські бойовики не будуть дотримуватися припинення вогню.

"Я сподіваюся, що ЄС колективно і енергійно відреагує новими санкціями, включаючи так званий третій рівень санкцій, який справді вдарить по економіції Росії", - сказав Кемерон.

"Але не варто виключати, звісно, і інших опцій – очевидно, що питання банківської системи SWIFT є серйозною річчю, але є логіка у прийнятті такого рішення" - зазначив він.

"Якщо Росія збирається покинути засновану на правиласх систему 21 стосліття, то їй варто подумати про те, як залишитися частиною 21 століття у тому що стосується інвестицій,ж банківськової справи, клірингових компаній" - наголосив Кемерон.

Нагадаємо, британський прем'єр-міністр заявив, що російську агресію в Україні необхідно зупинити зараз, інакше далі буде дестабілізація у Молдові і країнах Балтії.

"Європейська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування