Меру Запоріжжя вручили повідомлення про підозру

Середа, 25 лютого 2015, 20:39

Прокуратура вручила повідомлення про підозру меру Запоріжжя Олександрові Сіну.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Сьогодні вручили мені повідомлення про підозру і повістку на 4 березня", - зазначив мер.

"Сьогодні я поїхав назад в АТО. Між Запоріжжям та Дніпропетровськом на посту ДАІ мене зупинили і вручили підозру та повістку. Весь процес знімали три камери від правоохоронних органів", - повідомив Сін

"Я поставив запитання слідчому Жовнерчуку: "Чи не соромно йому вручати мені підозру у сфабрикованій справі?". Він відповів: "Ні, не соромно. Я роблю свою справу". Але я не побачив у ньому і в інтонації його голосу впевненості в правоті", - розповів чиновник.

"Мене звинувачують у тому, що я порушив Порядок укладання контракту з керівником державного комунального закладу охорони здоров'я, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 16.10.2014 та порушив права головних лікарів тощо", - повідомив мер Запоріжжя.

"Ще було трохи смішно, що вручати підозру приїхали на 8 машинах, і в кожній мінімум по двоє працівників. Незрозуміло: навіщо було їхати за мною до посту ДАІ в сусідню область, якщо одна з цих машин демонстративно їздила за мною містом, я її постійно бачив під час свого руху і зупинок. Я від неї не переховувався і навіть швидкість не перевищував", - додав він.

Як відомо, 2 лютого прес-секретар мера Запоріжжя повідомила про те, що Сін узяв відпустку і вирушив у зону АТО захищати Батьківщину.

Пізніше Сін заявив, що перебуває у зоні АТО, куди він поїхав "у відпустку", як волонтер.

Сін був обраний мером за підтримки БЮТ, але потім перейшов у Партію регіонів. Під час Євромайдану він обвинувачувався в протидії його активістам, зокрема – в особистому відправленні поїзда з тітушками в Київ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування