Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість росіян не вірять у мир в Україні

Четвер, 26 лютого 2015, 16:36

Більшість росіян - 41% - вважають, що перемир'я на Донбасі закінчиться поновленням бойових дій.

Про це йдеться в соціологічному дослідженні "Левада-центру".

Так, на питання "Чим закінчиться перемир'я" 41% росіян відповіли - поновленням бойових дій, 33% вважають, що все закінчиться підписанням мирної угоди і процесом мирного врегулювання конфлікту, 26% - не змогли відповісти.

Дані "Левада-центру" 

При цьому більшість - 29% - вважають, що перемир'я було вигідно українській владі, тому що "українська армія і Національна гвардія зазнавала поразки, і справа йшла до того, що ополченці вийдуть на межі Донецької і Луганської областей і підуть далі".

Крім того, 52% росіян звинувачують Київ у небажанні зберігати перемир'я. 18% вважають, що обидві сторони прагнуть зберегти припинення вогню, небажання дотримуватися перемир'я з боку бойовиків побачили 5% і 16% вагалися з відповіддю.

Дані "Левада-центру"  

Опитування проведено 20 - 23 лютого 2015 за репрезентативною всеросійською вибіркою міського і сільського населення серед 1600 осіб віком 18 років і старше в 134 населених пунктах 46 регіонів країни. Розподіл відповідей наводиться у відсотках від загального числа опитаних разом з даними попередніх опитувань. Статистична похибка даних цих досліджень не перевищує 3,4%

 Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування