Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У напрямку Маріуполя й через Дебальцеве на південь перекидають техніку - ІС

Середа, 11 березня 2015, 10:17

Бойовики на Донбасі продовжують обстрілювати позиції українських військ і на певних ділянках намагаються наступати.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Найбільш напружена ситуація склалася на приморському (Маріупольському) напрямку, у районі сел. Широкине, де протягом доби терористи проводили наступальні дії, застосовуючи міномети й бронетехніку", - повідомляє він.

Також активність формувань російсько-терористичних військ зафіксовано в районі н.п. Авдіївка, Тоненьке, Сокольників, Піски й низці інших населених пунктів.

У районі н.п. Безіменне (Маріупольський напрямок) спостерігається зосередження артилерійської групи російсько-терористичних військ, тут супротивник формує потужний артилерійський "кулак". Зафіксовано 16 установок РСЗО, 28 гармат ствольної артилерії (з них як мінімум 12 САУ - 122-мм 2С1 "Гвоздика" і 152-мм 2С3 "Акація").

Через Дебальцеве на південь, у район н.п. Сніжне й Красний Луч, проїхало кілька колон автотранспорту й бронетехніки. У їх складі – 24 танки, 35 ББМ, близько 25 одиниць автотранспорту.

У район Майорська супротивник перекинув бронегрупу. У її складі – 6 танків, 11 ББМ, за підтримки батареї протитанкової артилерії (шість 100-мм гармат МТ-12 "Рапіра").

При цьому в Горлівці місцеві бойовики посилено поширюють чутки про те, що українські війська активно готуються до наступу (щоб "помститися за Дебальцеве").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...