Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Козаки", які не втекли з Донбасу, увійдуть у "армію ЛНР" – Тимчук

Четвер, 12 березня 2015, 09:22

Російські козаки, які залишилися на Луганщині, погодилися підпорядковуватися керівництву бойовиків "ЛНР" і воювати там на правах окремого "роду військ".

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 12 березня у Facebook.

"Після серії конфліктів і серйозних втрат у особовому складі в результаті "зачисток", ватажки залишків формувань т.зв. "козаків" на окупованій території Луганської області погодилися на умови керівництва "ЛНР" щодо підпорядкування керівництву цієї терористичної організації", - пише він.

"Ухвалено рішення про входження "козачих" формувань до складу "збройних сил ЛНР" на правах окремого "роду військ", - повідомляє Тимчук.

6 березня він повідомляв: "Міста Антрацит і Красний Луч фактично повністю перейшли під контроль "центрального уряду" "ЛНР". Бандформування т.зв. "козаків" розбито, залишки відійшли до кордону з РФ, більшість "отаманів" або ліквідовані, або арештовані".

"Нових "місцевих керівників" від "ЛНР" цікавлять вугільний і паливний "бізнес" - відповідні ресурси в зазначених районах беруться під контроль у першу чергу", - додавав він майже тиждень тому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...