Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Остання доба в зоні АТО минула без втрат - штаб

Четвер, 12 березня 2015, 11:59

За останню добу в зоні АТО немає втрат чи поранень.

Про це на традиційному брифінгу у четвер розповів речник АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не був убитий і жоден не був поранений", - сказав Лисенко.

В той же час глава Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомляє про 2 поранених внаслідок перестрілки поблизу Кримського на Луганщині.

За його словами, протягом минулої ночі на контрольованій Україною території Луганської області знову спалахували перестрілки поблизу населених пунктів, розташованих на автодорозі Бахмутка.

"На околиці Кримського відбулися бойові зіткнення із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів між українськими військовими та бойовиками, що засіли в Сокільниках. У результаті поранення отримали двоє українських військових. З мирних мешканців ніхто не постраждав, руйнувань житла та інфраструктури немає", - зазначив Москаль.

За його словами, періодично лунали мінометні вибухи й на Бахмутці недалеко від селища Жолобок, окупованого російськими військовими, та 29-го блокпосту, а також на околиці Станиці Луганської. Інформації про постраждалих не надходило.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування