Бойовики не дотримуються режиму тиші на Луганщині

П'ятниця, 13 березня 2015, 09:52

На Луганщині бойовики обстріляли з мінометів Станицю Луганську.

Про це на своєму сайті повідомляє глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, 12 березня після 4-ї години вечора бойовики, що засіли на березі Сіверського Донця, який контролюється так званою "ЛНР", обстріляли Станицю Луганську з мінометів. Після цього на лінії розмежування вогню спалахнула автоматна перестрілка. Інформації про поранених чи загиблих не надходило.

Не дотримувався режим бойової тиші і в інших гарячих точках Луганщини. Між опорними пунктами українських силовиків у Кримському та бойовиками в Сокільниках протягом вечора четверга й ночі періодично виникали перестрілки з автоматів та кулеметів, а на автодорозі Бахмутка в районі села Жолобок, який зайнятий російськими регулярними військами, йшли обстріли із застосуванням мінометів, гранатометів та крупнокаліберної стрілецької зброї.

Поодинокі вибухи артилерійських снарядів лунали й на околицях Троїцького (Попаснянський район поблизу Дебальцева). Ніхто з мирних мешканців не постраждав, руйнувань інфраструктури та житла не зафіксовано, зазначають в ОДА.

Також у четвер на узбіччі траси "Лисичанськ – Артемівськ" було виявлено замаскований під вогнегасник радіокерований фугас, закладений бойовиками ще перед звільненням Лисичанська в липні минулого року. Вибуховий пристрій, придатний для використання, знешкодили сапери служби з надзвичайних ситуацій.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...