Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія готує чергову незаконну "гуманітарку" для бойовиків

Субота, 14 березня 2015, 16:19

МНС Росії формує у Ростовській області ще одну позапланову колону з "гуманітарною допомогою" для Донбасу.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заступника начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС РФ Олега Воронова.

За його словами, вантажі 14 березня протягом дня надійдуть зі Ставропольського та Краснодарського країв, де вантажівки МНС РФ завантажують "матеріалами для проведення весняних польових робіт і будматеріалами для відновлення та ремонту зруйнованих будівель".

Наразі у Донському рятувальному центрі ведеться підготовка автомобілів, які відправляться до Донецька та Луганська.

Напередодні до Донецька та Луганська прибули понад 50 машин, які, за заявами російської сторони, доставили більше 250 тонн "гуманітарної допомоги для організації весняних польових робіт, підтримання життєзабезпечення населення та відновлення соціально-значущих об'єктів".

Відправку позачергових колон в МНС Росії пояснюють складною ситуацією в Донбасі, пов'язаної з проведенням весняних польових робіт, великими руйнуваннями в населених пунктах, де відзначається гострий дефіцит в будматеріалах для відновлення і житла, і соціально-значущих об'єктів.

Як відомо, після отримання так званих "гуманітарних конвоїв" бойовики активізують обстріли української сторони. В даний час на Донбасу - "режим повного припинення вогню", який бойовики постійно грубо порушують фактично з першого дня оголошення "перемир'я" - 15 лютого.

ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування