Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ВР внесено проект про райони Донбасу з особливим порядком самоврядування

Субота, 14 березня 2015, 22:55

Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про визначення окремих районів Донбасу з особливим порядком місцевого самоврядування.

Відповідний проект № 2374 від 14.03.2015 опубліковано на сайті Верховної Ради.

Наразі проект постанови про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування, переданий на розгляд українського парламенту.

Як відомо, Київ зобов'язався прийняти закон про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей в Мінському протоколі 5 вересня 2014 року

12 березня РНБО підтримала рішення про визначення меж окремих районів Донбасу, де запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування.

Для реалізації цього рішення має бути увалена постанова ВР та внесені зміни до закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування на території окремих районів Донецької та Луганської областей".

Заступник секретаря РНБО Михайло Коваль заявиви, що "особливий порядок" не буде запроваджуватися на територіях, які бойовики захопили після підписання мінських домовленостей 19 вересня минулого року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування