У Костянтинівці українська бронемашина збила жінку з двома дітьми

Понеділок, 16 березня 2015, 16:29

У понеділок у Костянтинівці Донецької області о 14:42 БМД українських військових наїхала на жінку з двома дітьми, в результаті чого загинула 8-річна дівчинка.

Про це повідомляє прес-служба донецького обласного управління МВС.

Згідно з повідомленням, жінка і друга дитина – немовля у візочку – потрапили з травмами у лікарню.

ДТП сталася на проспекті Ломоносова, біля міської лікарні № 5.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Костянтинівського міськвідділу, керівники міліції, прокуратури, органів місцевої влади.

 

Журналіст місцевого видання "Провінція" Володимир Березін повідомив, що міліція не оточила місце ДТП, і антиукраїнськи налаштовані громадяни почали закидувати всі авто ВСУ камінням.

Пізніше начальник Донецької міліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що двоє військовослужбовців, винних у здійсненні ДТП, вже затримані.

"Винуватці ДТП, двоє військовослужбовців, затримані і передані у військову прокуратуру", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

"Доповів міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. Арсен Борисович дав вказівку провести всі необхідні слідчі дії з метою документування вказаного злочину. Злочинці понесуть покарання, ким би вони не були", - сказав Аброськін.

Він також уточнив, що в результаті події загинула дівчинка 2008 року народження. Рідна тітка, 1976 року народження, яка її супроводжувала, отримала травми різного ступеня тяжкості, немовля жінки 2015 року народження, не постраждало.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування