Три фракції поки не хочуть визначати території Донбасу для особливого порядку

Вівторок, 17 березня 2015, 10:06

Члени коаліції намагаються узгодити позиції щодо президентського законопроекту та проекту постанови, що стосуються особливого порядку місцевого самоврядування в деяких районах Донбасу.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко журналістам у кулуарах парламенту у вівторок, передає Інтерфакс-Україна.

"Є неузгодженість позицій в коаліції з питання особливого статусу зони бойових дій. Наразі фракції Радикальної партії, "Самопоміч" і "Батьківщина" не готові підтримувати цей законопроект", - сказав він.

При цьому Кононенко додав, що наразі триває засідання ради коаліції, на якому учасники коаліції спробують узгодити спільну позицію фракцій щодо проекту постанови "Про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування", а також законопроекту про внесення змін до статті 10 закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

До парламентської коаліції входять фракції "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Об'єднання "Самопоміч", "Батьківщина", "Радикальна партія Олега Ляшка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...