Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ попереджає, що бойовики у п’ятницю готуються зірвати перемир'я

Четвер, 19 березня 2015, 13:50

У СБУ попереджають, що бойовики готують провокації на п’ятницю, щоб відновити бойові дії.

Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці Facebook.

"20 березня  у Донецьку має бути проведена спеціальна операція "Муравейник" ("Мурашник"), спрямована на порушення Мінських домовленостей. Про це, зокрема, стверджують джерела СБУ у керівництві т.зв. "ДНР", - повідомив Лубківський.

"Ряд диверсій готується у Донецьку і Луганську. Події мають одразу підхопити російські і сепаратистські пропагандистські ЗМІ, щоб покласти відповідальність на українську владу. За задумом російських спецслужб, наступним кроком має стати розхитування ситуації у декількох великих українських містах на сході", - зазначив він.

"Саме спровокована ситуація має стати відправною точкою для відновлення сепаратистами в односторонньому порядку бойових дій", - попередив Лубківський.

Лубківський зазначив, що СБУ повінстю володіє інформацією про ситуацію на тимчасово окупованих територіях.

"Така стратегія спрямована і на те, щоб відсунути на другий план вкрай складну суспільно-політичну і соціально-економічну ситуацію в регіоні, що викликає справедливе невдоволення людей. Про це свідчать розповіді наших співвітчизників, в т.ч. і джерел в сепаратистських колах, про височезний рівень корупції в т.зв. "ЛНР", - додав він.

Лубківський зазначив, що особи, наближені до лідера  бойовиків "ЛНР" Плотницького, "є звичайними бандитами, які очолюють тіньові схеми відмивання грошей, рейдерства і мародерства (Шубін – т.зв. міністр юстиції), відповідають за "роботу з валютою, золотом, контролем за транспортними потоками" (Пеннер), займаються промиванням мізків сепаратистсько-російським лайном (Мірошник) та інші".

"Хочу повідомити, що щодо усіх перелічених "героїв", які є громадянами України, СБУ порушила кримінальні провадження і діятиме за принципом незворотності покарання", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування