Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада дозволила українським розвідникам прикидатися терористами

Четвер, 19 березня 2015, 16:13

Рада прийняла закон щодо розвідувальних органів України, яким дозволила українським розвідникам проникати в терористичні організації.

Народні депутати внесли зміни до законодавства щодо розвідувальних органів України.

За відповідне рішення проголосували 258 народних депутатів.

На думку авторів закону, Сергія Пашинського та Андрія Левуса, цей закон підвищить  ефективність розвіддіяльності української розвідки та діяльність розвідувальних органів в умовах збройної агресії з боку Російської Федерації.

Закон дозволяє українській розвідці закуповувати і застосовувати технічні засоби розвідки та спеціальні технічні засоби, проникати в міжнародні терористичні, злочинні групи чи організації, а також організації, що здійснюють підривну діяльність проти України, з метою попередження чи припинення їхньої протиправної діяльності та встановлення осіб, які їм сприяють.

Як зазначив Пашинський, це фактично дозволить розвідці проводити спецоперації на окупованих територіях.

"Під час добування розвідувальної інформації органи військового управління розвідки та військові частини розвідки Збройних Сил України застосовують технічні засоби розвідки, а в особливий період і під час залучення до боротьби з тероризмом – спеціальні технічні засоби", - сказано у законі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування