Геращенко та Царьов підтвердили загибель сина Януковича - ЗМІ

Неділя, 22 березня 2015, 20:06

Радник глави МВС України Антон Геращенко та екс-"регіонал" Олег Царьов підтверджують інформацію про загибель Віктора Януковича молодшого на озері Байкал в Росії. 

Про це вони заявили в ефірі "Дождя".

"За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки через тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Це дійсно так: Янукович-молодший відпочивав в районі озера Байкал. В цей час можна їздити по кризі. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де старий лід межує з новим. І там сталася ця трагедія", - зазначив Геращенко.

Він додав, що машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік.

"Це був Volkswagen Multivan. Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий, і пішов з машиною на дно", - зазначив він.

У свою чергу колишній "регіонал" Царьов повідомив, що не контактує з Януковичем після подій на Майдані, але знає про трагедію від близьких до сім'ї екс-президента України.

"Я зідзвонився зі своїми друзями, які контактують з Януковичем, і вони мені підтвердили не надто радісну новину", - сказав він.

Окрім того екс-нардеп від ПР Ірина Бережна у своєму Facebook висловила співчуття з приводу загибелі Януковича-молодшого. 

Дождь

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування