Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков: "Питання про застосування санкцій до Києва диктує логіка подій"

Понеділок, 23 березня 2015, 12:19

У Кремлі вважають, що логіка останніх подій в Україні робить актуальним питання про санкції у відношенні Києва, але європейці не хочуть цього зауважувати.

"Питання про застосування санкцій до Києва, його, скажімо так, диктує логіка подій", - сказав журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє "Інтерфакс".

"Але ми можемо тільки висловити жаль у зв'язку з тим, що цю очевидну логіку ніхто не хоче сприймати", - заявив він.

"Навпаки усі намагаються в усіх смертних гріхах звинувачувати Росію, що, натомість, суперечить логіці розвитку подій", - додав Пєсков.

Прес-секретар Володимира Путіна заявив, що "у Москві вкрай стурбовані тим, що тривають обстріли з боку Києва із застосуванням важкої артилерії, і порушенням конкретних положень мінських домовленостей".

На думку Пєскова, усі країни-учасники "нормандської четвірки" повинні "нести свою долю відповідальності за забезпечення того, щоб умови виконувалися".

"Ігнорувати невиконання однієї зі сторін мінських домовленостей – це не сприяє нормалізації обстановки, а скоріше навпаки", - сказав прес-секретар Путіна.

"Річ  не у зверненні (Росії). У цьому випадку не може бути жодних офіційних звернень. Країни (учасники нормандського процесу) є гарантами мінських домовленостей", - додав Пєсков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: