Бойовики Донбасу вже готові просити Путіна ввести війська

Вівторок, 24 березня 2015, 12:25

Один з лідерів бойовиків "ДНР" Денис Пушилін вважає, що президенту РФ треба буде повернути право ввести в Україні війська у випадку, якщо президент США Барака Обама схвалить поставки зброї в Україну.

Про це Пушилін заявив Российской службе новостей.

За його словами, перш ніж повертати президенту РФ право вводити війська в Україну, варто дочекатися рішення Барака Обами на цю тему.

"Не будемо забігати вперед. Ми повинні максимально спробувати використати інші варіанти дипломатичного характеру. Все-таки живемо в цивілізований час, грубе застосування сили ні до чого доброго не приведе - наслідки можуть бути сумними", - сказав він.

На його думку, в разі позитивного рішення Обами надати збрю Україні, почнеться повноцінна війна. "Це сприятиме ескалації конфлікту", - додав він.

У свою чергу один з лідерів бойовиків "ЛНР" Владислав Дейнего заявив, що ідея надати президенту Росії право вводити війська в Україну в разі поставок туди зброї із США має сенс.

"У цьому випадку варто прийняти позитивне рішення", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що перший заступник голови фракції "Справедлива Росія" Михайло Ємельянов заявив, що російський парламент повинен знову надати президенту РФ право вводити війська в Україну, якщо США почнуть реальні поставки озброєння в цю країну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...