Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТСК: Ще п’ять суддів порушували присягу, коли виносили рішення проти активістів Майдану

Вівторок, 24 березня 2015, 16:14

Тимчасова спеціальна комісія з перевірки суддів встановила факти, що свідчать про порушення присяги у діях п’яти суддів.

Про це повідомляє прес-служба Вищої Ради юстиції.

За результатами розгляду заяви громадянина Берка С.Т. та заяви заступника Генпрокурора України Бачуна О.В. ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Солом’янського районного суду міста Києва Макухи Андрія Анатолійовича.

За результатами розгляду заяв громадян  Сімонова М.Г. та Маринчева Д.О., а також заяви заступника прокурора Харківської області Стратюка О.М. ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Червонозаводського районного суду міста Харкова Чудовського Дениса Олеговича.

За результатами розгляду заяв громадянина Сімонова М.Г. та заступника прокурора Харківської області Стратюка О.М. про проведення перевірки ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Червонозаводського районного суду міста Харкова Прошуті Ірини Дмитрівни.

Також ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Бобринецького районного суду Кіровоградської області Бевза Олега Юрійовича.

За результатом розгляду заяви громадянина Кравцова О.А. про проведення перевірки судді ухвалено висновок про порушення присяги стосовно судді Оболонського районного суду міста Києва Літвінова Віталія Євгеновича.

Висновки Тимчасової спеціальної комісії про порушення суддею присяги разом із матеріалами перевірки будуть направлені до Вищої ради юстиції для прийняття рішення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування