Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радбез РФ вирішив, що Держдеп готує в Росії Майдан

Середа, 25 березня 2015, 17:03

Радбез Росії заявляє, що нова стратегія нацбезпеки США містить низку загроз для Кремля, зокрема - застосування "технології кольорових революцій".

Про це йдеться в повідомленні на сайті Ради безпеки РФ.

"Проведений апаратом Ради Безпеки Російської Федерації аналіз Стратегії показує, що на відміну від попередньої (2010 року) редакції вона має явну антиросійську спрямованість і формує негативний образ нашої країни", - заявили в РБ Росії.

Там переконані, що США мають намір приступити до формування нового глобального економічного порядку.

У Раді безпеки РФ заявляють, що Вашингтон може застосувати "технології кольорових революцій в РФ".

"Все більш широке поширення для усунення неугодних США політичних режимів набирають вдосконалені технології "кольорових революцій" з високою імовірністю застосування їх щодо Росії", - сказано в заяві. 

Крім того, в ньому говориться, що значні зусилля США та їхніх союзників будуть спрямовані на "формування антиросійського політичного курсу держав, з якими у Росії склалися партнерські відносини, а також на зниження російського впливу на пострадянському просторі".

"Підкреслюється необхідність стримування "агресії Росії", перш за все щодо України. Зазначається, що США будуть зберігати пильність щодо стратегічних можливостей Росії, а також допомагати союзникам і партнерам протистояти російській політиці", - заявили в Раді безпеки Росії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування