В.о. гендиректора Укрзалізниці розповів про телефонні погрози

Четвер, 26 березня 2015, 13:52

Шевченківський РВВС розслідує справу про телефоні погрози виконувачу обов’язків гендиректора Укрзалізниці Максиму Бланку.

Про це він повідомив на брифінгу в четвер, відповідаючи на питання про спроби зашкодити його діяльності на посаді.

"Анонімні телефонні погрози були десь три тижні тому. Я подав заяву до Шевченківського РВВС, вони розслідують цю справу", - сказав він.

Бланк додав, що  на даний момент ще немає результатів розслідування за фактом підпалу його автомобіля, сказавши, що справу розслідує Оболонське РВВС.

За словами Бланка, інших спроб пошкодити його майно не було.

Відповідаючи на питання щодо його податкової декларації, він сказав, що вона є в мінінфрастурктури і в разі подання запиту буде надана журналістам.

На запитання про вилучений мільйон доларів минулого року під час обшуку в рамках справи щодо чиновників Укрзалізниці, в якій той проходив свідком, зокрема на питання, чому він зберігав такий обсяг готівки вдома, він відповів, що зняв відповідну суму зі своїх рахунків у збанкрутілому "Дельта-банку".

"Хай зараз хтось скаже, що я неправильно вчинив, знявши ці кошти з рахунків у Дельта банку. У мене є довідка надана у правоохоронні органи про те, що свого часу більше мільйона доларів у мене лежало на рахунках Дельта банку. Чи зробив я помилку, перенаправивши ці кошти у більш безпечне місце – а саме в СБУ, я не знаю", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News