Україна скоротила споживання газу на 18%

П'ятниця, 27 березня 2015, 19:34

Українські промислові підприємства, бюджетні установи, теплокомуненерго та населення використали за 20 днів березня 2015 року 2,376 млрд кубометрів природного газу що на 18% менше за аналогічний період минулого року.

Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз-України".

"При цьому промисловість, ТКЕ та бюджетні установи перевищили ці ліміти на 20%. Зазначені категорії спожили 1,349 млрд кубометрів газу при запланованому обсязі 1,128 млрд кубометрів. Населення використало за 20 днів березня 1,026 млрд кубометрів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільше перевищення лімітів спостерігалось у Рівненській (+239%), Черкаській (+113%) та Харківській (+46%) областях. Чотири регіони використали менші обсяги, ніж встановлено лімітами, а 6 регіонів - дотримувались лімітів або незначно їх перевищили.

натиснути для збільшення 

"Зокрема, менше лімітів споживали Донецька (-43%), Луганська (-47%), Закарпатська (-11%) та Житомирська (-1%) області", - повідомляє компанія.

Також зазначається, що дані щодо споживання газу у Донецькій та Луганській областях наводяться без врахування інформації щодо використання природного газу на територіях, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють, або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження.

"Економічна правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News