Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики погрожують спостерігачам ОБСЄ - Лисенко

Неділя, 29 березня 2015, 14:04

Бойовики нехтують міжнародним правом та своїми зобов’язаннями по Мінським домовленостям, що вимагають забезпечення вільного пересування спостерігачів місії ОБСЄ.

Про це заявив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

"27 березня під час візиту членів СММ ОБСЄ до с.Широкино бойовики дозволили працювати спостерігачам лише під наглядом озброєного супроводу, що суттєво обмежило  свободу пересування членів місії", - зазначив Лисенко.

"Також учора члени "ДНР" відмовили у доступі спостерігачів місії до Новоазовська. Один з бойовиків агресивно вимагав від спостерігачів повернутися назад, погрожуючи автоматом", - додав речник штабу.

"Це вкотре демонструє як бойовики нехтують міжнародним правом та своїми зобов’язаннями по Мінським домовленостям, що вимагають забезпечення вільного пересування спостерігачів", - наголовив Лисенко.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко зазначив, що спостерігачі місії ОБСЄ не мають жодного зауваження до українських військових і мають "купу зауважень" до іншої  сторони: "До того, що їм не надають доступу до територій, де знаходиться зброя терористів, до того, що територисти порушують режим припинення вогню".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: