Під Трьохізбьонкою бойовики поранили 2 українських військових

Понеділок, 30 березня 2015, 10:08

29 березня близько 19:30 група бойовиків підійшла до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбьонки й обстріляла опорний пункт сил АТО з автоматів і гранатометів.

Про це повідомляє голова Луганської обласної держадміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті.

Бойовики підійшли з території, контрольованої так званою "ЛНР", а після відкриття вогню у відповідь - відійшли.

Двоє українських військових у результаті обстрілу отримали поранення. Одного з них госпіталізовано у важкому стані, за його життя борються медики.

"Протягом ночі бойові дії зафіксовані ще на кількох напрямках", - повідомив Москаль.

"На околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками та бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка чулися вибухи мін, а в Станиці Луганській увечері кілька разів виникали перестрілки зі стрілецької зброї", - уточнив він.

Інформації про постраждалих серед мирного населення немає.

Між тим, у неділю ремонтні бригади зуміли відновити пошкоджене внаслідок негоди енергопостачання в Новотошківці, однак Трьохізбенка все ще залишається знеструмленою.

"Крім того, немає світла в Станиці Луганській та сімох прилеглих селах, які забезпечуються електроенергією ЛЕП, що ведуть із боку окупованих територій. Відповідно, не працюють системи центрального тепло- та водопостачання, ускладнений мобільний зв'язок. Коли відновлять електроенергію тут, поки не відомо", - повідомляє Москаль. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування