Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутата Мельничука підозрюють у залученні "Айдару" до викрадення

Понеділок, 30 березня 2015, 13:39

Колишнього командира "Айдару", депутата Сергія Мельничука підозрюють у залученні бійців "Айдару" до викрадення директора ГП "Укрспирт" Михайла Лабутіна.

Управління Генпрокуратури з розслідування корупційних злочинів, вчинених службовими особами, які займають особливо відповідальне положення, проводь досудове розслідування, говориться у відповіді з ГПУ депутату Мустафі Найєму.

Вирішується питання про притягнення Мельничука до кримінальної відповідальності й зняття з колишнього комбата депутатської недоторканності, йдеться у документі, оприлюдненому Найємом у Facebook.

Вы еще помните перебежчика Сергея Мельничука - бывшего командира "Айдара", который вначале этого месяца перешел из фракц...

Posted by Mustafa Nayyem on Monday, March 30, 2015

Як відомо, раніше спалахнув скандал через зміну керівництва "Айдару", адже Мельничук не хотів втрачати контроль над ним і утримував у себе печатку батальйону. Він також заявляв про готовність скласти депутатський мандат і повернутися на фронт як комбат.

Однак згодом Мельничук заявив, що йому погрожували арештом, тож він лишиться народним депутатом.

"Айдар" зробили частиною з іншим номером і печаткою. Частина "Айдару" при цьому пручалася новому керівництву, влаштовуючи пікети.

Олег Ляшко вигнав Мелничука з фракції Радикальної партії – і той увійшов у групу Ігоря Єремеєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування