Двох бійців "Азову" поранено внаслідок бою під Широкиним

Вівторок, 31 березня 2015, 19:32

Двох бійців "Азову" поранено внаслідок бою під Широкиним.

Про це приблизно о 18:20 повідомила прес-служба полку на Facebook-сторінці.

В "Азові" нагадали, що о 14:10 терористи відкрили вогонь з важкої артилерії: зі 120-мм мінометів були обстріляні населені пункти Широкине та Бердянське.

Із самохідних артилерійських установок було завдано ударів по селищах Широкине, Бердянське та Сопине.

"У Широкиному бійці полку "Азов" ведуть бій із силами терористів, які намагаються атакувати позиції українських військових. По позиціях полку "Азов" у Широкиному працюють 120-мм міномети, автоматичні гранатомети, танк та стрілецька зброя", - зазначається у повідомленні.

"За сьогоднішній день двоє бійців полку "Азов" отримали легкі поранення. Інформація про втрати противника уточнюється. Бої у Широкиному не припиняються досі", - зазначили у прес-службі. 

Станом на 20:30 полк "Азов" відбив атаку терористів і продовжує утримувати позиції в Широкиному.

Водночас у прес-центрі АТО повідомили, що протягом доби найбільша активність російсько-терористичних військ фіксувалася на Донецькому та Маріупольському напрямках. 

Бойовики обстріляли місто Авдіївку, Опитне, позиції сил АТО в районі селища Піски. 

Також вдень у Станиці Луганській відбулось бойове зіткнення між патрульно-мобільною групою українських десантників та підрозділами бойовиків. "Під натиском бійців АТО ворог відступив", - зазначили в прес-центрі.

"Після обіду незаконні збройні формування зосередили вогневий натиск на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Був обстріляний опорний пункт на околиці Піонерського, а також Широкине.

"Загалом, сьогодні, 31 березня, з опівночі до 18 години бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню", - повідомили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування