Прокуратура допитала мера Запоріжжя та вручила протокол за лайку на адресу Ляшка

Середа, 4 березня 2015, 15:21

У середу, 4 березня, слідчі прокуратуры допитали мера Запоріжжя Олександра Сіна. Його звинувачують за статтею 172 Кримільнального кодексу України – "Порушення трудових прав громадян".

Як повідомляє "Громадське. Запоріжжя", прокуратура подала клопотання до слідчого судді щодо обрання запобіжного заходу Олександру Сіну у вигляді грошової застави у розмірі 24 тисяч гривень.

Ці гроші на думку прокуратури необхідні для забезпечення подальшої участі мера у досудовому слідстві. Проте суд може обрати й інший запобіжний захід. Нагадаємо, що на початку лютого міський голова взяв відпуску та поїхав в АТО в якості волонтера. Тоді ЗМІ пов’язували раптову відпустку мера зі спробою сховатися від прокуратури.

Разом з тим мер повідомив журналістам, що йому було вручено адміністративний протокол за нецензурну лексику на адресу народного депутата Олега Ляшка. Також Сін повідомив, що його викликають на допити і у інших справах. На уточнююче запитання журналістів, про які саме справи йдеться, Сін сказав: "Битовик, відправка тітушек і сесія міськради".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News