Під Широкине й Брянку кинули свіжі сили бойовиків, везуть боєприпаси й паливо - ІС

П'ятниця, 10 квітня 2015, 11:44

У район Брянки проїхала посилена рота бойовиків, свіжі формування бойовиків зосереджено північніше рубежу Павлополь-Широкине.

Про це, серед іншого, повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook 10 квітня.

"У районі н.п. Майорське зафіксовано зосередження бронетехніки (перекидання здійснювалося в нічний час, під прикриттям обстрілів). На даний момент на цій ділянці зосереджено 15-16 танків і близько 20 ББМ у другому ешелоні", - пише він.

Джерела ІС зафіксували переміщення у напрямку Станиці Луганської через східну околицю Луганська бронегрупи з 4-х одиниць ББМ (2 БМП-2, 1 БМП-1 і 1 – БТР-80), також у складі колони - 2 "Урали" (1 із зенітною установкою ЗУ-23-2 і один із боєприпасами й ЗІП).

"Упродовж доби в зоні АТО зафіксовано суттєве зростання транспортного потоку в інтересах формувань російсько-терористичних військ", - пише Тимчук.

Зокрема, зафіксовано переміщення 51 транспортної одиниці (при звичайній середньодобовій нормі в 22-23 одиниці).

Зафіксовано перекидання "північним" маршрутом посиленої ("штурмовий") роти (65-70 осіб) військ РФ (військовослужбовці РФ замасковані під місцевих бойовиків). Підрозділ проїхав у район Брянки.

На перегоні Олександрівське – Алчевськ – Дебальцеве зафіксовано 3 транспортних колони, у кожній не менше 10 критих вантажних армійських автомобілів.

Крім того, зафіксовано інтенсивний рух вантажного автотранспорту від н.п. Старобешеве й Комсомольське на Тельманове й Докучаєвськ.

За даними групи ІС, таким чином здійснюється перекидання матеріально-технічних ресурсів і майна ротної тактичної групи (РТГ), що висунувся на цей напрямок раніше.

"Також зафіксовано зосередження свіжих формувань північніше рубежу Павлополь-Широкине (у районі Чермалик)", - пише Тимчук.

Триває перекидання через Макіївку і Єнакієве на Ясинувату й у Куйбишевський і Київський райони Донецька боєприпасів і палива. Відзначено 22 транспортних одиниці, що рухалися декількома колонами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...