Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голосу Путіна невідомо про російських миротворців, а в АТО це назвали піаром

П'ятниця, 10 квітня 2015, 13:41

В штабі АТО вважають піаром заяву російського депутата про голосування в Держдумі питання про введення миротворців в Україну, а прес-секретар Путіна сказав, що йому про це нічого невідомо.

Так речник АТО Андрій Лисенко заявив на брифінгу, що рішення щодо введення миротворчого контингенту на територію будь-якої країни ухвалює лише Радбез ООН, а також має бути згода керівництва цієї країни, на території якої має бути введений контингент.

"Цей демарш російського депутата можна вважати не більше, як незрозумілим кроком, спрямованим на підняття піар-рівня і щоб засвітитися у пресі", - сказав Лисенко.

Водночас прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що йому нічого не відомо про пропозицію про введення російського миротворчого контингенту в Україну, передає ТАСС.

"А хто вимагає цього в Держдумі?" – поцікавився він і отримавши відповідь, що це депутат від ЛДПР Роман Худяков, продовжив: "Я, на жаль, не чув про цю вимогу, тому нічого не можу сказати. Мені не відомо про існування таких планів", - сказав він.

Як відомо, депутат від ЛДПР Роман Худяков пропонує звернутися до міністра оборони РФ Сергія Шойгу з проханням ввести російських "миротворців" на Донбас.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування