Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Матеріали справи проти Тимошенко можуть бути у "Правого сектора" - Найєм

П'ятниця, 10 квітня 2015, 15:03

Матеріали кримінальної справи проти Юлії Тимошенко можуть бути у представників "Правого сектора", вважає депутат Мустафа Найєм, який раніше працював журналістом.

Про це він написав у Facebook, коментуючи заяви генпрокурора Віктора Шокіна про те, що при колишньому керівництві ГПУ "випарувалися" справи Тимошенко щодо "Кіотського протоколу", "швидких допомог", а також зникла частина справи Євгена Щербаня.

"Матеріали кримінальної справи проти Юлії Тимошенко мають бути у розпорядженні Правого сектора. Левова частка документів, у тому числі, експертизи, протоколи допитів, висновки й схеми були у домі Віктора Пшонки, який було захоплено представниками Правого сектора після завершення Майдану", - зазначив Найєм.

"Я був одним із журналістів, які опинилися у домі екс-генпрокурора на запрошення бійців ПС, я особисто бачив понад півтора десятка томів справи проти Юлії Тимошенко. У цих документах, крім іншого, були також матеріали про свідків і фігурантів убивства Євгена Щербаня, про справу "Кіотського протоколу" і "машини швидкої допомоги", - заявив він.

Найєм наголосив, що цінність цих документів "не лише у тому, що вони можуть виправдати/звинуватити пані Тимошенко, але (вони можуть) і пролити світло на те, як фальсифікували цю справу в Генеральній прокуратурі, як у цьому була задіяна адміністрація Віктора Януковича й іноземні компанії, які проводили експертизу всієї справи Юлії Тимошенко".

Депутат вважає, що Генпрокуратурі варто офіційно запитати у представників "Правого сектора", де ці документи зберігаються й кому їх передали після Майдану.

Материалы уголовного дела против Юлии Тимошенко должны быть в распоряжении Правого сектора. Львиная доля документов, в т...

Posted by Mustafa Nayyem on Friday, April 10, 2015

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...