Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Бахмутці стріляли з танків, у Трьохізбенці був бій - Москаль

Понеділок, 13 квітня 2015, 14:25

У ніч на 13 квтіня бойова обстановка на Луганщині значно ускладнилася, в кількох точках відбулися бойові зіткнення, також були перестрілки з автоматичної зброї та обстріли із застосуванням танків.

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"На околиці Трьохізбенки вночі між українськими силовиками та бойовиками почався бій. Після 20-ї години диверсійно-розвідувальна група терористів наблизилася безпосередньо до зруйнованого мосту через Сіверський Донець, руслом якого проходить лінія розмежування, і відкрила вогонь по позиціях наших військових", - зазначив Москаль.

Бій із невеликими перервами тривав понад дві години, в його ході була використана не тільки стрілецька зброя, але й  автоматичні гранатомети.

"Після півночі бойовики відійшли. Ніхто з українських військових не загинув і не поранений", - повідомив глава ОДА.

Окрім того з 2:00 ночі до 5:30 29-й блокпост українських силовиків зазнав періодичних обстрілів із боку с.Жолобок, окупованого російськими регулярними військами.

"По наших військових стріляли в тому числі з танка. Інформації про поранених чи загиблих не надходило", - додав Москаль.

У Троїцькому (Попаснянський район) опорні пункти українських військових бойовики неодноразово обстрілювали з автоматичної зброї. Останній обстріл був сьогодні о 4-й ранку, поранених чи загиблих немає.

У решті населених пунктів на лінії розмежування вогню було тихо.

Також вперше за тривалий період часу вночі не зафіксовано бойових дій у Кримському поблизу Бахмутки: останні перестрілки там відбулися 12 квітня близько 20:00. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування