Бойовики обговорюють наступ і переводять техніку - Федічев

Вівторок, 14 квітня 2015, 13:29

Бойовики продовжують переводити військову техніку до лінії розмежування.

Про це повідомив заступник командуючого АТО Валентин Федічев.

"Російські генерали влаштували 9-12 квітня в Горлівці нараду ватажків незаконних збройних формувань, на якому обговорювався план дій під час наступу, що готується. Вони продовжують готуватися "ощасливити" жителів мирних міст і сіл Донбасу війною! От так на ділі проявляється "російська мораль", - сказав він.

Саме для цього, за словами Федічева, у напрямку до міста Попасна пройшли 3 колони російської військової техніки, по 40-50 машин у кожній.

"Саме для цього в Дебальцеве прибула чергова партія військової техніки: до 20 одиниць БТР і 10 танків, а в Брянку прибула колона з 12 танків (розташовані на території рудоремонтного заводу)", - сказав він.

"Поширювати "моральні російські цінності" в Україні окупанти збираються з використанням російської техніки, які сьогодні зосереджені: - у місті Красний Луч – до 40 одиниць САУ "Гвоздика", до 10 гаубиць Д-30, 5 100-мм протитанкових гармат, до 5  самохідних мінометів "Нона"; - у селищі Лутугіне – до 15 "Гвоздик", до 12 одиниць 152-мм САУ "Мста-Б", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування