Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україну повернулися експерти з розслідування краху Боїнга

Вівторок, 14 квітня 2015, 15:50

Міжнародні експерти, серед яких - фахівці з Нідерландів, Австралії та Малайзії, прибули в Україну для якнайшвидшого поновлення пошуків на місці катастрофи малазійського Боїнга МН-17.

Про це у вівторок повідомило Міністерство безпеки та юстиції Нідерландів, передає Укрфінорм.

"За графіком заплановано якнайшвидше відновлення пошуків, але, як і раніше, все залежатиме від ситуації з безпеки", - зазначили в міністерстві.

Експерти зосередяться на пошуках останків і особистих речей загиблих. Фахівці сподіваються отримати доступ до північно-західної частини місця катастрофи, де раніше не проводилися пошуки.

Всі знайдені речі і останки доставлять в Нідерланди з відповідною церемонією.

Нагадаємо, в нідерландському місті Хільверсум триває процес ідентифікації жертв катастрофи Боїнга. На сьогодні вдалося ідентифікувати тіла 296 жертв. Дві жертви (обидва громадяни Нідерландів) залишаються ідентифікованими.

17 липня на сході України був збитий Боїнг-777 компанії Malaysia Airlines, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. На борту знаходилися 298 осіб, з них 196 - громадяни Нідерландів, всі загинули.

Організація журналістських розслідувань CORRECT! V в січні оприлюднила дані свого розслідування. Згідно з ним, літак збили з установки "Бук", доставленої з російського Курська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...