Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві намагалися зірвати засідання Вищого госпсуду: затримали 12 осіб

Вівторок, 14 квітня 2015, 18:29

У Києві міліція затримала 12 осіб за спробу зірвати засідання Вищого господарського суду України.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба столичної міліції.

Зазначається, що 14 березня у Вищому господарському суді проводилося судове засідання у справі жителя Кривого Рогу.

Опівдні близько 50 чоловіків підійшли до адміністративної будівлі суду та розпочали його пікетування. Згодом мітингувальники вдалися до протиправних дій та намагалися прорватися до приміщення суду, при цьому було пошкоджено скляні двері.

Задля вгамування агресивно налаштованих учасників акції та відновлення громадського порядку мітингувальникам було запропоновано створити ініціативну групу, представники якої могли б перебувати у судовій залі під час засідання.

Після цього 12 осіб допустили до приміщення на судове слухання. Всупереч проханням та вимогам дотримуватися чинного законодавства, ці люди одразу почали порушувати громадський порядок та намагалися зірвати судове засідання, зазначають у міліції.

За вчинення протиправних дій міліція затримала та доставила до Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві 12 осіб. Зараз вони дають пояснення правоохоронцям щодо мотивів своїх дій.

Матеріали за цим фактом зареєстровані до Єдиного обліку районної міліції. Розпочато перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення і встановлено ступінь провини кожного із учасників інциденту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування