Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк доручив невідкладно розслідувати вбивства і посилити безпеку

П'ятниця, 17 квітня 2015, 12:59

Прем'єр Арсеній Яценюк доручив силовому блоку посилити заходи безпеки перед святами, а також звітувати про хід розслідування кримінальних справ щодо вбивств.

Про це він заявив під час селекторної наради в п’ятницю.

"У мене доручення до СБУ і до всієї правоохоронної системи: посилити заходи безпеки в країні перед травневими святами", - сказав він.

"Ситуація непроста, тому захист і безпека громадян, боротьба з будь-якими проявами тероризму і сепаратизму, невідкладне розслідування вбивств, скоєних в останні дні - громадянина Калашникова та громадянина Бузини і превентивна робота, щоб не допустити жодних провокацій", - сказав Яценюк.

"Жодного загострення ситуації перед травневими святами. Немає сумнівів, що антиукраїнські сили будуть намагатися використати відзначення як 70-річчя завершення Другої світової війни та і інші травневі свята з метою дестабілізації ситуації", - наголосив він.

Яценюк також доручив вивести патрулі на вулиці по всіх областях, "щоб безпека громадян стала основним пріоритетом".

Крім того, Яценюк доручив проінформувати громадськість про хід розслідування кримінальних справ щодо вбивств, скоєних, таке інформування зробити згідно з вимогами кримінально-процесуального кодексу, щоб не порушувати таємницю слідства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...