Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Генштабі сказали, де на окупованому Донбасі воює армія РФ

Субота, 18 квітня 2015, 12:38

Генштаб ЗСУ має підтверджені факти участі регулярних військ Російської Федерації, зокрема в боях в районі н.п. Чорнухіне, Логвінове та Дебальцеве протягом лютого 2015 року.

Про це заявив начальник Генштабу Віктор Муженко.

За його словами, у цих боях українська армія завдала важких втрат саме російській армії і зірвала її агресивні плани подальшого наступу.

"Водночас ми знаємо, що і сьогодні регулярні частини російської армії продовжують перебувати в Україні. Наприклад: 15-та окрема мотострілецька бригада 2-ї армії Центрального військового округу, 8-ма окрема мотострілецька бригада, 331-ий повітрянодесантний полк з Костроми 98-ї повітряно-десантної дивізії та інші. Ми маємо перелік усіх російських військових частин, що зараз перебувають в Україні, їх місця дислокації, кількість особового складу та наявне у них озброєння", - заявив Муженко.

"Ми також знаємо, що військові частини, військовослужбовці яких брали участь в окупації Донецької та Луганської областей, готуються до участі в спільному з військовими підрозділами інших держав параді, який планується 9 травня на Красній площі у Москві. Наприклад — підрозділи тієї самої 98-ої повітрянодесантної дивізії з Іваново та 106-ї повітрянодесантної дивізії з Тули", - додав він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування