На Донеччині взяли під варту терориста з "ДНР", на Луганщині затримали бойовика

Субота, 18 квітня 2015, 13:25

Оперативники Черкаської області затримали 20-річного жителя Костянтинівки Донецької області, який входив до складу терористичної організації "ДНР".

Як повідомили в облуправлінні МВС, зловмисника затримали в одному з сіл Артемівського району Донецької області, де він переховувався. Йому оголошено про підозру.

"За наявною інформацією, підозрюваний брав активну участь в діяльності незаконних збройних формуваннях під час окупації Костянтинівки.  Дії затриманого кваліфіковано слідчим за ч. 5 ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України", - повідомили в МВС.

Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

У свою чергу в облуправлінні МВС Луганщини повідомили, що 17 квітня співробітники СБУ викрили та затримали гр. К. 1977 р.н., (мешканець смт. Новоайдар), який брав активну участь у незаконному збройному формуванні "ЛНР".

"Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 260 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному", - повідомили в міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування