Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СММ ОБСЄ планує посилити спостереження у Пісках та Авдіївці

Неділя, 19 квітня 2015, 10:50

Для здійснення більш ефективного моніторингу режиму припинення вогню у зоні проведення АТО ухвалено рішення встановити додатковий пост спостереження української сторони в районі н.п. Піски на Донеччині. 

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Представники української сторони   Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК)  спільно з інспекційною групою СММ ОБСЄ  здійснили робочу поїздку в район н.п. Авдіївка, Піски, Опитне та Тоненьке Донецької області та обговорили шляхи деескалації ситуації та припинення вогню у найбільш гарячих точках Донеччини", - йдеться у повідомленні. 

З метою посилення спроможностей СММ ОБСЄ щодо здійснення моніторингу та верифікації режиму припинення вогню українська сторона СЦКК запропонувала спостерігачам розглянути можливість встановлення веб-камер у районі н.п. Авдіївка. 

"Представники української частини СЦКК наголосили на чіткій позиції української сторони щодо неухильної імплементації Мінських угод та на конструктивному характері взаємодії з місією ОБСЄ для встановлення режиму "тиші", - повідомили у прес-центрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...