Під Маріуполем стріляли з важкої зброї та "шпигували". Є поранені

Неділя, 19 квітня 2015, 12:07

За минулу добу бойовики 8 разів відкрили вогонь по позиціях українських військовослужбовців у секторі "М" - 7 разів в районі Широкиного і 1 раз в районі Талаківки. 

Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов.

"Бойовики 1 раз застосували самохідну артилерійську установку, калібром 152-мм, 4 рази 120-мм і 82-мм міномети, 3 рази стрілецьку зброю, а саме автомати, снайперські гвинтівки", - повідомив Горбунов.

"В результаті стрілецької бою, який тривав з 14.30 до 20.20 був поранений 46-річний військовослужбовець полку Нацгвардії. Боєць отримав поранення в шию і зараз перебуває в лікарні. Його стан оцінюють як стабільний середньої тяжкості", - зазначив Горбунов.

Також в ніч на 19 квітня був зафіксований проліт 2 безпілотників - о 21.00 над Широкино і в 21.30 над Маріуполем.

Українські військові 4 рази відкривали вогонь у відповідь з мінометів, калібром 82-мм.

За словами Горбунова, в Широкино бойовики самі 3 рази запитували в української сторони режим припинення вогню і через 30-60 хвилин самі ж його і порушували.

"Щодо добровольця з Грузії нічого сказати не можу, оскільки ми отримуємо дані лише щодо бійців Нацгвардії, надати інформацію  може лише консульство Грузії", - прокоментував Горбунов інформацію про загибель грузинського бійця "Азова".

0629.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування