Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко наполягає, що ГПУ таки попросить зняти з 7 депутатів недоторканність

Середа, 22 квітня 2015, 15:37

Лідер фракції БПП Юрій Луценко наполягає, що інформація про подання Генпрокуратури на зняття недоторканності з 7 депутатів є достовірною.

Про це Луценко заявив журналістам після засідання ВР у середу, коментуючи заяву першого заступника Генпрокурора про те, що той особисто не формував таких подань.

"Перший заступник Шокіна озвучив факти, які відбулись. А я кажу про ті речі, які готуються. На столі у Генпрокурора підготовлені матеріали для семи подань. І лише Генпрокурор вирішує, чи підписувати їх і чи достатньо доказів причетності нардепів до скоєння кримінальних злочинів", - сказав він.

Луценко наголосив, що незважаючи на те, що подання ще не зроблено, одразу після появи інформації про їх підготовку, "у деяких нардепів мабуть почали горіти шапки".

"Шкода, але у ВР у деяких депутатів не все добре з совістю, а тому вони ще до подання Генпрокурора почали кампанію зі свого захисту. Очевидно, люди знають, від чого захищаються. І це ще раз підкреслює, що треба скасовувати депутатську недоторканність", - зазначив він.

Водночас він ухилився від відповіді, чи співпадає список озвучених у ЗМІ прізвищ претендентів на скасування недоторканності з тою інформацією, яку має він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування