Бойовики нарощують бойову активність – 30 обстрілів за вечір

Четвер, 23 квітня 2015, 08:41

23 квітня бойовики на Донбасі значно збільшили вогневу активність вздовж лінії розмежування сторін, повідомляє прес-центр АТО.

Із 18 години до опівночі вони 30 разів порушили режим "тиші".

На Донеччині незаконні збройні формування 7 разів обстріляли опорний пункт українських військових у районі селища Широкине із мінометів, танків, самохідної артилерійської установки калібру 122 міліметри, зенітної установки, а також автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Також обстрілів із мінометів, автоматичних гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї зазнали позиції сил АТО неподалік населених пунктів Опитне, Піски, Майорськ, Ленінське, Авдіївка, Кірово, Маріїнка. Загалом бойовики 19 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових у цих районах.

"Українські війська вели вогонь у відповідь із 82-міліметрових мінометів та стрілецької зброї", - інформує штаб АТО.

На Луганщині бойовики відкривали вогонь із автоматичних гранатометів по позиціях українських військових неподалік від міста Щастя.

Обстрілів населених пунктів не відбулося.

Також у зазначений період українські підрозділи у зоні проведення АТО 8 разів зафіксували проліт безпілотників противника.

23 квітня ворог значно збільшив вогневу активність вздовж лінії розмежування сторін. З 18 години до опівночі російсько-т...

Posted by Прес-центр АТО on Wednesday, April 22, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування