Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер бойовиків Захарченко зізнався, що його батько живе на вільній частині України

Четвер, 23 квітня 2015, 10:22

Лідер бойовиків формування "ДНР" Олександр Захарченко заявляє, що його батько живе на вільній території України.

Про це він розповів в інтерв'ю Саймону Островському для видання Vice News.

Перед інтерв'ю журналіст зазначив, що прес-служба заздалегідь вимагала список питань і викреслила одне з них, таким чином заборонивши питати про відносини з Росією.

Путін в кабінеті у Захарченка

Коментуючи той факт, що економічна ситуація в Україні краща, ніж на окупованій території,  Захарченко сказав:

"Я скажу за свого батька, який живе на території України, окупованій нашій землі, він не отримує пенсію вже третій місяць".

При цьому Захарченко заявив, що бойовики побудували свою банківську систему, працювати якій допоможе Південна Осетія (невизнання частина Грузії, яка в результаті російської агресії в 2008 році була окупована - УП).

"Сьогодні у нас відкрито представництво Південної Осетії, через неї банківська система працюватиме на весь світ", - сказав Захарченко.

 

При цьому лідер бойовиків переконує, що воює з нацистами. Він також не налаштований на перемир'я.

"Ви вважаєте, що нам треба здатися, щоб нашу територію захопила Україна? Щоб нас знову поставили в стійло і змусили... що ми бидло? Щоб нас затягнули в Євросоюз? Щоб ми отримували подачки від Америки? Ми дружимо з Росією!" - заявив він.

Захарченко також заявив, що мріє про відновлення СРСР.

"Є маса людей і безліч регіонів (має на увазі областей України - УП), які мають право на самовизначення. Історична справедливість повинна восторжествувати, і велика країна, яка була СРСР, має бути повернена, це моя особиста думка", - сказав Захарченко.

Коли журналіст задав йому питання про те, що на їхньому боці воюють війська з Росії і як приклад навів танкістів з Бурятії під Дебальцевим, прес-секретар Захарченка втрутилася в інтерв'ю і пригрозила:

"Якщо ви будете задавати питання не по списку, я просто звідси вас вижену".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування