Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кадиров дозволив стріляти по учасниках силових операцій із інших регіонів

Четвер, 23 квітня 2015, 12:48

Глава Чечні Рамзан Кадиров дозволив силовикам відкривати вогонь на ураження по своїх колегах із інших регіонів, якщо вони проводять неузгоджені з чеченським урядом операції.

Так він прокоментував убивство людини в Ленінському районі Чечні поліцейськими зі Ставропілля при спробі затримання, ідеться в сюжеті на сайті чеченської телерадіокомпанії "Грозний".

"На нашій території такого не буде, ті хто думають (інакше) – вони помиляються. Комусь захотілося… забрали чеченця, убили – так не буде", - заявив він, цитує Snob.ru.

"З нами мають рахуватися, ми не маємо права виїжджати елементарно на територію Інгушетії проводити проти терористів заходи", - сказав Кадиров.

"І якщо ви господарі на своїх територіях, то повинні контролювати. Приїхали в масках-касках – значить, вони злочинці", - заявив він.

19 квітня співробітники Ставропольського МВС при спробі затримання Джамбулата Дадаєва, який перебував у федеральному розшуку, застрелили його.

Кадиров обурився цим інцидентом і сказав, що він викликав великий резонанс у Грозному, оскільки вдень у місті звучали постріли.

Він зазначив, що в той час у Грозному проходив футбольний матч між командами "Терек" і "Динамо", і в місті були сотні туристів із інших регіонів і ділові делегації з інших країн.

Він також назвав грубим порушенням те, що поліцейські не повідомили про операцію колег із Чечні. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування