Бойовики заплуталися у свідченнях щодо їхньої активності в Донецьку вранці

Четвер, 23 квітня 2015, 14:24

Бойовики пояснюють, що за допомогою автоматників, гранатометників і навіть бронетехніки перекривали Калінінський район у Донецьку у зв'язку із проведенням навчань.

 Про це повідомляє прес-центр формування "ДНР", передає Остров

"23 квітня 2015 р. у Калінінському районі м. Донецька проводилися навчання особового складу "МВС" по відпрацьовуванню тактичних дій у випадках виникнення надзвичайних ситуацій", - сказано в повідомленні.

"МВС" звертається до жителів "ДНР" із проханням не провокувати виникнення чуток, заходи проводяться по заздалегідь установленому плану й небезпеки для оточуючих не несуть", - говориться в повідомленні. 

Раніше ж так званий "заступник  командуючого корпусом міноборони" формування "ДНР" Едуард Басурін повідомив, що бойовики перекривали рух на мосту через ріку Кальміус у Донецьку у зв’язку з "операцією по вилученню крадених автомобілів з майданчика, який розташований поруч із мостом". 

Вранці у четвер мешканці Донецька в соцмережах писали про те, що бойовики вранці перекрили рух у центрі Донецька й оточили Калінінський район. 

"Дирівці перекрили проспект Ілліча, починаючи від Марії Ульянової, стоять автоматники, гранатометники, навіть БМП пригнали", "Перекритий міст через Кальміус убік Мотелю, серед житлових будинків стоять білі автобуси, які теж перекривають шлях", "Дзержинського теж перекрите, стоять 2 танка й люди убік міста", "Пішоходів біля театру ляльок, завертають праворуч за медунівер. Убік Амстора нікого не пускають. Стоїть багато озброєних людей", "Начебто міст дійсно замінований, пропускають пішки тільки в б.калініна, далі закрито, вояки й у дворах перебувають, шукають", "Походу й зв'язок там глушать, я зараз дзвоню на роботу, у нас по Ілліча робота, дівчинка в офісі. Зв'язку немає ні з ким", "Вони всі в однаковій формі на рукавах біла пов'язка й у всіх нові АК зеленого кольору", - пишуть жителі міста в соцмережах (орфографія авторів збережена). 

Близько 9:15 рух був відновлений. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування