Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль призначив службове розслідування через вибух на залізниці

Субота, 25 квітня 2015, 17:18

У зв'язку із диверсією на залізничному перегоні на Луганщині призначено службове розслідування, результати якого буде передано до  Генпрокуратури.

Про це заявив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Раніше на цій ділянці неодноразово відбувалися подібні факти, у тому числі підрив ешелонів, колій та мостів. Виникає питання, яким чином два маневрові тепловози, що прописані до локомотивного депо Попасної, і 20 вантажних вагонів із Попасної виїхали зі ст.Сантьянівка (вузлова станція на окупованій території) до ст.Світланівка (контрольована Україною територія), якщо рух поїздів на цій ділянці заборонений главою ОДА", - заявив Москаль.

Також він зазначив, що була чітка вказівка виставити блокпост у районі станції Шепіловка.

"На період службового розслідування я вимагаю від Укрзалізниці відсторонити від посади начальника локомотивного депо Попасної, вузлової станції Попасної, а також вузлової станції Світланівка і направити фахівців Укрзалізниці для участі в службовому розслідуванні", - заявив Москаль.

Він додав, що матеріали службового розслідування будуть направлені до ГПУдля притягнення винних до кримінальної відповідальності.

"Вимагаю надати інформацію громадськості, що саме везли в "ЛНР" у 20 вагонах, які порожні поверталися на контрольовану Україною територію. Адже у вагонах легко можна було перевезти терористів!  Зі Світланівки є прямий вихід на Попасну, Лисичанськ і Красний Лиман", - заявив Москаль.

Як відомо, вранці 25 квітня у Луганській області на перегоні залізничних станцій "Шепілово-Сентянівка" під маневровим тепловозом стався вибух.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування